Mobil

Az el nem múló szerelem tette sztárrá az idős bácsit

Az Instagram főleg a celebek, a beauty bloggerek, a modellek és a kisállatok terepe, de néha a leghétköznapibb felhasználókból is képes sztárt csinálni. Ez történt a brit Geoffrey Walkerrel is, aki a képmegosztón nem csinált mást, mint hogy bűbájos posztokat osztott meg a feleségéről.

Az idős úrra egy szintén brit twitteres, Lauren Skell hívta fel a figyelmet, aki egy mikroblogos posztban tudatta a nagyvilággal, hogy mennyire imádja a Geoffrey által feltöltött képeket. És nem Lauren az egyetlen, akit elbűvölt az úriember Instagramja, hiszen a lány bejegyzését több mint 175000 ember lájkolta és 50000-nél is többen osztották meg.

Geoffrey képmegosztós profilja amúgy tényleg teljesen átlagosnak mondható, tele van a mindennapi élet képeivel, fotókkal a tájról és a családról, idézetekkel, de amiért már 17000-nél is többen elkezdték követni, azok a szeretettel átitatott képei, amiket a feleségéről oszt meg.

65 years ago today at Bagworth church, and still going strong😍😍😍

Geoffrey Walker (@geoffreywalk) által megosztott bejegyzés, 2016. Dec 14., 23:50 PST

Pauline és Geoffrey hatvanöt éve házasodtak össze (még erről is találunk fotót), és az idős úriember fotói alapján azóta is teljes harmóniában élnek, és túlzás nélkül állítható, hogy a férfi most is ugyanúgy rajong a feleségéért, mint közel hét évtizeddel korábban. Ezek után nem is csoda, hogy mindenki odavan értük, és pár nap alatt igazi Instagram-sztárokká váltak.

It’s time for elevenses

Geoffrey Walker (@geoffreywalk) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 24., 03:05 PDT

It’s beginning to look a lot like Christmas

Geoffrey Walker (@geoffreywalk) által megosztott bejegyzés, 2015. Dec 9., 02:29 PST

Day-out to Stratford on Avon with Pauline, wife and sweetheart for the last 65 years 😍😍

Geoffrey Walker (@geoffreywalk) által megosztott bejegyzés, 2015. Márc 21., 14:09 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik