Mobil

Kicsúsztathatós csúcsmobilt mutathat be idén az LG

Szinte nem volt olyan gyártó, amely ne mutatott volna be az elmúlt évtized(ek)ben kicsúsztatható mobilt, legyen szó egy Nokia butatelefonról, vagy a későbbi Sony és Samsung készülékekről. Azt viszont kevesen gondoltuk volna, hogy 2017-ben a Blackberryn kívül még akad olyan toplistás mobilgyártó, amely ilyen megoldással jelentkezne, főleg a felsőkategóriában.

Ugyan egyelőre még semmi sem biztos, a kiszivárgott képek alapján az új LG V30 kaphat egy alulról kicsúsztatható másodlagos kijelzőt. Ugye ez a dél-koreaiak azon szériája, amely általában erős specifikációkkal, a legújabb Androiddal és duplakijelzővel operál.

Forrás: @evleaks/Twitter

Ugye ez az az apró másodlagos megjelenítő, ahol a V10 és V20 esetében az értesítéseket, kedvenc appokat és kontaktot, vagy az egyes appokhoz tartozó beállításokat helyezték el.

Hogy ha csak az időt, az időjárást néznénk meg, esetleg számot váltanánk zenehallgatás közben, akkor ne kelljen a teljes kijelzőt bekapcsolni és feleslegesen meríteni az akkumulátort.

Forrás: evleaks/Twitter

Hogy a végleges LG V30 így fog kinézni, abban egyelőre maga a szivárogtató sem biztos. A megbizható mobilos tippjeiről híres Evan Blass bevallja, ez egy régebbi felvétel a Project Joan kódnév alatt futó fejlesztésről, kérdéses, hogy még mindig effelé hajlanak-e a tervezők.

A mobilról egyelőre annyit tudni, hogy a gyártó idén mutatja be, vélhetően valamikor ősszel. Daydream-kompatibilis lesz, azaz képes lesz a Google virtuális valóság platformját meghajtani. Ahogy nagy valószínűséggel már az Android O legújabb mobilszoftvert fogja futtatni.

Forrás: evleaks/Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik