Mobil

Új hiba borzolja a Galaxy S8 felhasználók idegeit

Az akkumulátorral ugyan nincs baj, mint a robbanásra hajlamos Note 7 esetében, de egyre többen panaszkodnak a Samsung Galaxy S8 kijelzőjére. Néhány hete a képernyő elszíneződése keltett sajtóvisszhangot, egy friss felhasználó pedig újabb „kellemetlen tünetre” hívta fel a figyelmet.

A Samsung okostelefon-kínálatának legújabb zászlóshajóit vonultatja fel a Galaxy S8 család, ami még csak pár hete kapható (itthon április 28. óta), de máris olyan visszajelzések érkeznek a vásárlóktól, amik nem vetnek túl jó fényt az amúgy kifejezetten jól sikerült készülékre.

Néhány hete több panasz is kikerült a netre az elszíneződő képernyő miatt, mások teljesen random újraindulásokat tapasztaltak, hétfőn pedig egy dél-koreai felhasználó posztolt arról, hogy az alig egy hetes okostelefonjának képernyőjén máris beégések tapasztalhatók, méghozzá a kijelző azon részén, ahol a képernyő részét képező, érintésérzékeny felület váltotta fel a korábbi fizikai Home gombot.

Forrás: AFP PHOTO / JUNG Yeon-Je

A Samsung állítása szerint az elszíneződés nincs összefüggésben az új megoldással, hiszen a S8 készülékek eleve olyan algoritmussal vannak felvértezve, ami megelőzi az AMOLED képernyőknél gyakrabban előforduló beégést. A dél-koreai gyártó szóvivője emellett kiemelte, hogy egyedi esetről van szó, és jelen pillanatban nem tudnak más felhasználókról, akiknél hasonló hiba jelentkezett volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik