Mobil

Fontos újítást tartalmaz az iPhone legújabb operációs rendszere

24.hu
24.hu

2017. 03. 17. 10:45

Korábban a témában:

Az iOS 10.3 megjelenése után végre könnyebb lesz megmondani, melyik alkalmazásaink elavultak, és melyek azok, amik nem működnek majd az iOS 11 érkezése után.

Az iOS 11 ugyanis nem támogatja majd a 32 bites applikációkat. Ezek után pedig az Apple fejlesztői nem fáradoznak majd azon, hogy frissítsék a 32 bites alkalmazásokat 64 bitesre.

Eddig mindig az történt, hogy amikor telepítettünk egy frissítést, a régen letöltött applikációink furán kezdtek működni, mivel a fejlesztőik sosem frissítették őket a következő verzió működéséhez.

Az iOS 10.3 segítségével most minden iPhone tulajdonos láthatja majd, melyek azok az alkalmazásai, amik az iOS11 alatt is működnek majd. Az App Compatibility névre hallgató kiegészítő menüpontot az iPhone általános beállításai között találhatjuk majd meg. Itt lesznek majd feltüntetve sorban azok az alkalmazások, amik már elavultak és csak lassítják a telefonunkat.

Fontos megjegyezni azt is, hogy nem árt biztonsági mentést készíteni a 10.3-as operációs rendszer letöltése előtt, mivel most cseréli le az Apple a  HFS+ fájlrendszert az Apple File Systemre, így hogy biztosan ne vesszenek el adataink, érdemes inkább lementeni őket.

(ValueWalk, ZDNet)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

People gather next to flowers, candles and other items set up on the Las Ramblas boulevard in Barcelona as they pay tribute to the victims of the Barcelona attack, a day after a van ploughed into the crowd, killing 13 persons and injuring over 100 on August 18, 2017.
Police hunted for the driver who rammed a van into pedestrians on an avenue crowded with tourists in Barcelona, leaving 13 people dead and  more than 100 injured, just hours before a second assault in a resort along the coast. / AFP PHOTO / PASCAL GUYOT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.