Mobil

Ingyenes a világ legőrültebb mobilos játéka

Sajnos csak iPhone-ra és iPadre, de nekik kötelező. Egy értelmetlen munkahelyi meeting után... vagy akár helyette is csodákat tesz.

Pár éve még PC-re jelent meg először a Coffee Stain Studios játéka, abban a korszakban, amikor boldog-boldogtalan valamilyen szimulátort fejlesztett. A repülő, versenyautó, traktor és egyéb csodák helyett viszont ebben a játékban egy kecske bőrébe bújhattunk, amely elszabadul a városban, és mindent megtehet. Sőt, mindent IS.

A Goat Simulator annyira hihetetlenül idiótára sikerült, hogy igazi kult-siker lett belőle, ezért aztán a mobilos változat sem váratott magára. Ugyan a játék elérhető Androidra is, de az igazi karácsonyi hangulatot most az iPhone és iPad tulajdonosok érezhetik, az 1500 forint környéki ár helyett ugyanis az Apple boltjában most határozatlan ideig ingyen adják a Goat Simulator-t.

A játéknak egyébként nincs is igazi célja: egyszerűen csak el kell indulni a kecskénkkel, és a lehető legtöbb őrültséget megcsinálni. Emberek felrúgásától masszív közlekedési káosz kialakításáig, épületek megmászásától haj-, illetve szőrmeresztő ugrásokig és robbanásokig mindenre képes a jámbor állatunk, és ennek csak töredékét mutatja be a kiadó ízelítő-videója.

A különféle feladatok teljesítésével egyébként különféle “extra kecskéket” is elérhetünk, hogy lecseréljük rájuk kezdő főhősünket. Még egy zsiráfot is, ami ezek szerint ugyancsak kecske, csak nagyon furcsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik