Mobil

Ordenáré nagyot rúgtak a Galaxy Note 7-es tulajokba

Egyfelől sajnálatra méltók azon embertársaink, akikkel kibabrált a Samsung, másfelől az ördögi oldalunk jókat tud derülni a sztorin. Például karácsonyi ajándékokkal.

A Mashable-nek sikerült a legbelerúgosabb karácsonyi cikket elkészítenie, amitől feltépődnek a Samsung vezérkarának sebei. Összeállítottak egy anyagot arról, mit adjunk azon szerencsétlen ismerőseinknek ajándékba, akiket odakozmált a Galaxy Note 7-esük.

  1. Otterbox mobiltok: jó vastag, igaz nem tűzálló. Arra azért jó, hogy nem égünk meg egyből a Galaxy miatt.
  2. Google Pixel XL: a cikkben ajánlanak egy alternatív telefont is, ami 5,5 hüvelykes kijelzővel, Androiddal, Qualcomm Snapdragon 821 processzorral és egész napos használatot tűrő akkuval van ellátva.
  3. Kakaóvaj: jó könnyebb égési sérülésekre, természetes.
  4. Tűzbiztos doboz: ha az embernek még mindig megvan a Note 7-ese, nem baj, ha ilyesmiben tárolja.
  5. Oxigénmaszk és/vagy poroltó: azt hiszem, ezt kár lenne elmagyarázni.
  6. Tűzálló, érintőképernyőhöz alkalmazható kesztyű: ehhez sem kell magyarázatot fűzni, max annyit, hogy tényleg létezik, az USA-ban gyártják. Ún. piaci rés.
  7. Odaégett Galaxy Note 7-est mintázó telefontok: iPhone-okhoz gyártják. Örök mementó lehet az egykori Note 7-es tulajoknak.

A bohóckodást félretéve korábban írtunk róla, mi vár azokra, akiknek még mindig ott lapul a zsebükben a Note 7-es, itt lehet olvasni, milyen opciók vannak még (nem sok, a Samsung visszahívna mindent).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik