Mobil

Aki mostantól is warezolt zenéket hallgat, azt nem értjük

Bátky Zoltán
Bátky Zoltán

tech-újságíró és zenész. 2016. 12. 09. 12:38

2016-ból még van 22 és fél nap. Ez alatt bőven van idő beszállni az online zenehallgatásba, a Spotify ugyanis olyan év végi akciót villantott, hogy a fal adja a másikat.

A jelenlegi legnépszerűbb online zeneszolgáltatás évzáró akciója azoknak szól, akik eddig nem rendelkeztek náluk prémium előfizetéssel. Általában ugyanis a korlátlan hallgatást, reklámmentességet, korlátlan számú dal-átugrást, letölthető és netkapcsolat nélkül is meghallgatható zenéket és jobb hangminőség-opciót kínáló csomag havidíja 4,99 euró, tehát nagyjából 1570 forint, viszont

aki szilveszterig előfizet, az első három hónapot 0,99 euróért, azaz nagyjából 310 forintért kapja.

Az ajánlatot a spotify.com/hu/premium oldalon lehet aktiválni, aztán természetesen ott a lehetőség arra, hogy böngészőből, asztali alkalmazásból, vagy mobilos kliensből hallgassuk tovább a sokmilliós zenetárat.

Aki viszont már eddig is prémium előfizetője volt a szolgáltatásnak, egy másik trükkel tudja csökkenteni a költségeit. A Spotify ugyanis nyáron újrafaragta a “családi csomagját”, aminek a neve nem teljesen fedi a valóságot, arról van ugyanis szó, hogy egy maximum 6 emberből álló csoport fizethet elő közösen, és csoportonként 8 euró a havidíj. Ez azt jelenti, hogy az egy felhasználóra jutó havi költség összvissz 1,33 euró, azaz nagyjából 410 forint, ha sikerül magunk köré gyűjteni még öt embert.

A spotify.com/hu/family címen elérhető csomagban egyébként attól se kell félni, hogy közös zenetáron kell osztoznunk, vagy gondjaink lesznek a lejátszással, ha egy másik tag épp szintén zenét hallgat egy másik eszközön. A közösködés kimerül annyiban, hogy egyetlen felhasználó számlájáról vonja le havonta a díjat a Spotify, és a többiek majd külön úton elrendezik, ki hogyan száll be a költségekbe, viszont mindenkinek van külön fiókja, lejátszási listával, app-használattal és minden prémium funkcióval együtt.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.