Mobil

Nevetségesen nagy akkuval jön a Gionee új mobilja

A Gionee akkora akksit tesz a csúcsmobiljába, hogy azzal talán még a sarokcsiszoló is működne.

Habár közeledik az év vége, és azt várnánk, hogy a nagy karácsonyi forgatagban a gyártók hátradőlnek, és csak nézik, ahogy az elmúlt néhány hónapban a piacra dobott telefonjaikat egymás kezéből kikapkodva próbálnak megfelelő ajándékot vásárolni a fogyasztói társadalom tagjai, Kínában mégsem pihen senki.

A Gionee megjelentetett egy plakátot, amin az ország egyik ismert színésznője, Xu Fan látható, mint a márka nagykövete, akinek a balján férje, Feng Xiaogang vonul, kezében valamilyen telefont tartva. Ha jobban megnézzük a képet, észrevehetjük, hogy a férfiember egy
szélein lekerekített kijelzős,dual kamerás telefont visz, ami nem más, mint a Gionee M2017.gionee-xu-fan

A telefon a prémium kategória kedvelőit célozza, amiről feszülős bőrhátsója is árulkodik, de ennyiben nem merül ki a csúcstámadás, hiszen az 5,7 colos QHD kijelző alatt nem kevesebb, mint 6 GB RAM lapul, ami remekül kiszolgálja a közel 2 GHZ-en ketyegő, nyolcmagos processzort.

gionee-m2017

A hírek szerint alapból 128 GB háttértár várja, hogy csücsörítős fotókat, és macskás videókat pakoljunk rájuk, illetve nem szabad megfeledkezni a fényképezőről, amiről részleteket nem tudni, viszont biztos, hogy ilyen hardver mellé nem elhanyagolható a tudása.
Ám a legdurvább talán a 7000 mAh-s akkumulátor, amibe annyi delej fér, hogy talán még egy akkus csavarhúzó is bírna vele egy napot.Hogy mennyi értelme van ennek a hatalmas akkumulátorkapacitásnak, az vitatható, hiszen megfelelő szoftveres háttérrel egy bő 2000 mAh-s akkuval is ki lehet húzni 1-2 napot. De Kína az Kína, ott mindenből rekord kell.

Forrás: GizmoChina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik