Mobil

Ebben a boltban még mindig lehet kapni Note 7-et

Messzire kell annak utaznia, aki valamilyen oknál fogva mégis Note 7 tulajdonos kíván lenni. Mindemellett koreaiként egész jó biznisz másik Samsung készülékre váltani.

A Note 7 balhéról már csak az nem hallott, aki kerékpárbelsőben él, hiszen az elmúlt időszakban a csapból is az folyt, hogy a Galaxy Note 7 felrobban, cserélik, az is felrobban, nem engedik fel a repülőre, leállítják a gyártást, és még hosszasan sorolhatnánk. Mégis van egy bolt, ahol még mindig lehet kapni ezeket az eszközöket, annak ellenére, hogy nem kellene így lennie.

Kárpótol a Samsung

Az Engadget egyik szerkesztője Hongkongban találkozott olyan bolttal, ahol még mindig ott a pultban a Note 7, ráadásul speciális áron lehet megvásárolni, bár azt nem tudni, hogy ez mit jelent konkrétan. Annak az oka sem ismert, hogy miért lehet még mindig kapni, és ez a bolt miért nem küldte vissza a mobilokat ugyanúgy, mint az összes többi, magára valamit is adó szolgáltató, illetve kiskereskedés.

note7_samsung

A koreai gyártó eddig is korrektül próbálta kezelni a fiaskót, és többféle kárenyhítő rendelkezést is bevezetett, melyek közül az egyik az, hogy már a reptereken is visszaváltópontokat létesített, hogy leegyszerűsítse a visszaszolgáltatás folyamatát. Legújabb lépéseként azonban azt közölte, hogy
akik a Note 7 helyett Galaxy S7, illetve S7 Edge modellt választottak, azok a jövő évben Galaxy S8, illetve Note 8 modellekre válthatnak, egy kedvező csereprogram keretein belül.A Reuters információi szerint mindez azt jelenti, hogy Koreában a Note 7 és a Galaxy S7 tulajok ezen készülékek árának feléért juthatnak hozzá a “nyolcas” számmal jelzett modellekhez, és a lépés nem csak arra utal, hogy a Samsung igyekszik megtartani a vevőit, hanem arra is, hogy bár sokan temették a Note szériát, a cég mégsem kívánja kivezetni a brandet a piacról. A kedvezménnyel kapcsolatban azt még nem tudni, hogy más országokban is elérhető lesz-e, mivel a Samsung szerint ez attól függ, hogy az adott országban mi a helyzet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik