Mobil

Ez a világ legundorítóbb mobiltokja

Ronda, de finom. Annyira borzalmas, hogy már jó. Kell egy ilyen!

Elnézve a Morgan Loebel által tervezett mobiltokokat, és egyéb tárgyakat akaratlanul is felmerül az emberben, hogy vajon mekkora a probléma a srác fejében. A jelek szerint az égvilágon semekkora, sőt, annak lehetünk tanúi, amikor valaki megtalálja a kedvenc elfoglaltságát, amiben örömét leli, sőt, még pénzt is keres vele.

Morgan 20 éve fogtechnikusként dolgozik, de szabadidejében se nagyon tud elszakadni a fogsoroktól. A pótlások, hidak, koronák elkészítése során elsajátított tudást egy idő után a horrorfilmek által inspirált alkotásokban hasznosította, amelyek végül a leggyakrabban használt eszköz, a mobil hátlapján kötöttek ki. Például ebben a formában:

És ez csak a jéghegy csúcsa, mivel a tokokon kívül tolltartókat, kulcstartókat és egyéb használati tárgyakat is nagy kedvvel horrorizál.

Morgan nem csak művészi, hanem üzleti vénával is bír, ezért alkotásait meg is lehet vásárolni, bár ez valószínűleg csak a kitartóaknak fog sikerülni.

A webshopban jelenleg két termék található, és annyira talán nem meglepő, hogy a hatalmas szemmel és rettenet fogsorral megtámogatott Galaxy S7 edge, illetve LG G4 tokok 70-80 ezer forintos tartományban mozognak. A srác kommentje szerint mindenki legyen türelmes, mert százával érkeznek az egyedi megrendelések, amelyeket alig győz teljesíteni.

A Morgans Mutations termékeknek (és azok rajongóinak) Facebook oldala is van, de ha az Instagram jobban bejön, akkor abból sincs hiány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik