Mobil

Túléli az iPhone, ha ledobják a világ legmagasabb épületéről?

828 méteres magasságból repül ki az iPhone 7. Vajon mi történik vele?

Létezik egy TechRax nevű YouTuber banda, akik abban utaznak, hogy vesznek valamilyen drága kütyüt, és a legkülönfélébb módon tönkreteszik őket. Újra és újra, nem is nagyon szól másról a csatorna, csak ezekről az ismétlődő rombolásokról. Ám ez elég ahhoz, hogy fél magyarországnyi, vagyis ötmilliós feliratkozói táborral rendelkezzenek.

Ezúttal az Apple új csúcstámadóját, az iPhone 7-et vették kezelésbe, hogy igen magasról a mélybe hajítsák, mégpedig a Dubajban leledző Burdzs Kalifa tetejéről, ami 828 méteres magasságával valóban ideális hely egy ilyen értelmetlen kísérlethez. Hogy miként történik mindez, és túléli-e a telefon a zuhanást, kiderül a videóból:

És ezzel el is jutottunk oda, hogy valójában baromira nem derül ki a videóból, hiszen nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy az iPhone 7 a földet éréskor nem pattant milliónyi apró darabra szét, mint ahogy azt sem tudjuk, hogy sikerült-e megsebesíteni valakit odalent, vagy anyagi kárt okozni azzal, hogy az elsodródó készülék bevágódott egy ablakon.

Megtörténhet hát, hogy igazából a mostanság oly népszerű fake (átverős) videóról van szó, hiszen elég csak egy jó címet adni az anyagnak, és az emberek máris kattintanak. Aztán persze mérgelődnek, hogy elvettek tőlik 2,5 percet az életükből, de az internet már csak ilyen. Ja, még mielőtt elfelejtenénk, a TechRax az a brigád, amelyik kólával töltött meg egy egész kerti medencét, hogy aztán a bátor jelentkező beleugorva elmondhassa, hogy olyan érzés, mintha egy medencényi kólába ugrott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik