Mobil

Október 4-én jöhetnek az új Google mobilok

Biztosak vagyunk benne, hogy a Google új telefonjainak egyikét a cég szómágusai nevezték el.

Korábban is volt már szó arról, hogy a Google érkezőben lévő mobiljai az eddigiekkel ellentétben nem a Nexus név alatt rendeződnek tömött sorokba, hanem másként hívják majd őket. Mostanra kiderülni látszik, hogy a HTC égisze alatt készülő kütyük, melyek a Sailfish és Marlin kódnevet viselték, hogyan keresendőek majd a boltokban.

A korábbi pletykákkal, melyek arról szóltak, hogy a Google búcsút int a Nexus brandnek, teljesen egybevág az, hogy a legfrissebb információk szerint Pixel, és Pixel XL neveken érkeznek majd a gigacég új telefonjai, melyek közül utóbbi innen nézve egész viccesen hangzik. Felmerül azonban a kérdés, hogy oké, akkor tudjuk már a nevüket, de mégis mikor válik mindez hivatalossá?

google phone_'

Az Android Police értesülései alapján a dátum október 4, ami nagyjából egybevág azzal, hogy a Google is ez időtájt küldte ki a meghívóit korábban, és most is hasonló dátumra szólnak az invitálások. További fontos infó lehet, hogy október elején nem csak a Pixel és a Pixel XL mutatkozik majd be, hanem más egyéb érdekességet is láthatunk majd, így például a 4K Chromecast, a Chromecast Plus és a Chromecast Ultra is bemutatkozhat. Illetve nem szabad elfelejtkezni a Google újabb VR cuccáról, ami a Daydream View nevet viseli.

Az Android Police azt is megjegyzi, hogy nem ez az első alkalom, amikor október 4 van megemlítve, ám amíg nincs tényleges, kézzelfogható bizonyítéka a dátumnak, addig illik ezt is fenntartásokkal kezelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik