Mobil

A Samsung megint ezerrel retrózik

Nem volt igazi hollywoodi főszereplő, akinek a telefonja nem volt kihajthatós. A Samsung meg is lovagolja a nosztalgiát.

Hej, azok a jó kis kihajthatós telefonok! Még azelőtt, hogy az amerikai filmekben mindenki átnyergelt volna az almás mobilra, csak az volt az igazi ember, akinek kihajthatós telefonja volt. És lehet, hogy a Samsung nem is tapogatózik rossz felé, amikor úgy gondolja, hogy van értelme meglovagolni a retrohullámot.

Ennek a lovaglásnak pedig a Samsung korábban a Galaxy Folder nevet adta, mint azt egy ideje már lehet tudni, de eléggé homályos volt, hogy konkrétan mire is gondol a koreai gyártó. Most azonban kicsit tisztult a kép, mivel a SamMobile közzétett néhány promóciós fotót, melyeken a Galaxy Folder 2 látható, illetve azt is lehet tudni, hogy az ultravékony telefon nagyon hasonlatos lesz az elődjéhez.

galaxy folder gold

A 3,8 hüvelykes kütyü 1,4 GHz-es négymagos Qualcomm processzorral érkezik, amihez 2 GB RAM, és 8 GB háttértár társul. A hátoldalon 8 megapixeles, míg az előlapon 5 megapixeles kamera kap helyet, magát az eszközt pedig egy 2.000 mAh-s akkumulátor tartja életben, de említést érdemel az Android 6.0.1 is. Amint látható tehát, a hardveres specifikációk teljesen megfelelnek a mai kor által támasztott követelményeknek, ugyanakkor a kihajtható megoldás azoknak is tetszhet, akik leragadtak a múltban, vagy kicsit visszavágyódnak oda.

galaxy-folder-2-leaked-promotional-1

A Galaxy Folder 2 egyetlen, de hatalmas hibája a 250 dolláros ár mellett, hogy csakis Kínában lesz majd kapható, de ha bejön a dolog, talán más, hozzánk, vagy a kultúránkhoz közelebb álló piacokra is eljut a telefon, és akkor végre mi is kaphatunk a retro életérzésből anélkül, hogy lemennénk a hármas metróba, vagy beülnénk az SZTK várójába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik