Mobil

Megvan, mikor jön az iPhone 7

Dobpergés, konfettieső, pompomlányok: itt a dátum, bár azt még mindig csak sejteni lehet, hogy tényleg iPhone 7 lesz az új almás mobil neve.

Akárhányszor az Apple aktuálisan érkező mobiljáról van szó, annyiszor lehet tucatnyi pletykát hallani a bemutatás dátumáról, igaz, ezt nagyjából az összes gyártó összes csúcsmobiljáról el lehet mondani, de mi most csak az iPhone 7-re koncentráljunk.

A Bloombergtől származó legújabb információ szerint szeptember 7-én lesz a bejelentés napja, ami valahol hihetőnek tűnik, hiszen az almás cég eddig is mindig szeptemberben rendezte a tűzijátékot, és nem látni semmi okát annak, hogy idén felrúgja a már nagy múltra visszatekintő hagyományt. Ez egyébként nagyjából megegyezik azzal, hogy az iPhone 6s-t anno szeptember 9-én leplezték le a nagyközönség előtt, igaz, más megközelítésből egy vállrándítással azt lehet mondani, hogy na és? Jelent ez bármit?

iphone craze

Amennyiben azonban igaz a szeptember 7, akkor is várni kell még a meghívók szétküldésével, valamint úgysem tudjuk meg idő előtt, hogy mikor kezdődik a forgalmazás. Ellenben tudva azt, hogy az Apple a megjelenést nagyjából a bemutató utáni egy héttel szokta megejteni, valahol szeptember környékére tehetjük azt. Aki pedig magától nem tudná majd, annak elég lesz figyelni a boltok előtt már három nappal sátrat verő tömegeket, akik mind elsőként szeretnék a kezük közé kapni a legújabb Apple mobilt. Csak el ne ejtsék a vásárlást követő harmadik percben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik