Mobil

Aranyba öntik az olcsó kínai szupermobilt

A OnePlus 3 Soft Gold verziója augusztus elsejétől rendelhető.

A kínai OnePlus három év alatt eljutott oda, hogy komoly tényezővé nője ki magát a világpiacon is. Az idei, harmadik mobiljuk az eddigi legjobban sikerült darab, de nemcsak ezért lehet érdekes akár a magyaroknak is, hanem azért, mert végre eltörölték a korábban erőltetett meghívós rendszert és a megjelenés után azonnal meg lehetett rendelni.

A OnePlus 3 egy elegáns, fémházba öltöztetett okostelefon, ami eddig csak egy színben volt elérhető. A grafitszürke kiadás mellé azonban napokon (augusztus 1-től) belül egy új, Soft Gold verzió kerül, ami a mellékelt videó szerint kifejezetten mutatósra sikeredett.

A mobil weboldalán egyelőre nem választható ki ez a típus, és ár helyett is egyelőre a „nincs raktáron” üzenet fogadja az érdeklődőt. A gyártó nem nagyon részletezte, hogy mennyibe fog kerülni, de az eddigi nyomott árakat tekintve nagy eséllyel ugyanannyiba, mint az alapmodell.

A OnePlus 3 mögötti filozófia a vásárlóknak eddig leginkább kedvező hozzáállást tükrözi: csúcsmodellt olcsón. És mindezt érdemes valóban szó szerint érteni: Snapdragon 820 SoC, Adreno 530 GPU, 6 GB (!) RAM, 64 GB tárhely, 5,5 colos, 1080p felbontású AMOLED kijelző, HFC, gyorstöltés, USB-C típusú port, illetve ujjlenyomat-olvasó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik