Mobil

Megvan, mikor érkezik az iPhone 7

Olyan forrástól jött az infó, aki nem szokott tévedni. Még szűk két hónap, és itt az almás hetes.

Az aktuális iPhone főverziók jó ideje az ősz legelső napjaiban érkeznek, de most az @evleaks néven publikáló Evan Blass pontos dátumot is közölt. Szerinte a szeptember 12-én kézdődő héten várhatjuk az új telefont, pontosabban telefonokat, hiszen az előzetes hírek alapján ismét egy “normál” és egy “Plus” változat jelenik meg. Az eddigi gyakorlat szerint mindig pénteken kerülnek boltokba az új iPhone-ok, tehát a 12-i hetet alapul véve a legelső szerencsések szeptember 16-án zsákolhatják be a legújabb sorozat valamelyikét.

Ez a blogger szerint már a bolti debütálás dátuma, tehát esélyes, hogy maga a bemutató 1-2 héttel korábban, szeptember legelső napjaiban már megtörténik.

Blass kifejezetten hiteles, bennfentes arcnak számít a szakmában, eddigi jóslatai gyakorlatilag mind bejöttek, tehát ebben a dátumban sincs értelme kételkedni. Az persze jó kérdés, milyen lesz az új iPhone, hiszen egyéb pletykák már hihetetlen mennyiségben szivárogtak róla – ezeknek viszont már a fene se tudja, mennyi a valóságtartalma. Mindenesetre összegyűjtöttük őket, hogy a várakozás közben végig lehessen kattintgatni.

Szóval, ha a pletykáknak hinni lehet, az iPhone 7…

Kommentben várjuk, mi milyen iPhone 7-ről álmodozik, vagy épp miért nem érdekli ez az egész almás felhajtás, és milyen telefont használ helyette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik