Mobil

Itt az eddigi legmenőbb Pokémon Go kellék

A 3D nyomtatóval készült Pokédex plusz akkumulátort is tartalmaz.

Nemhogy lassulna, hanem egyre jobban felpörög a Pokémon Go mánia, amivel sokan jól láthatóan nem tudnak mit kezdeni. Van akit azonban egyáltalán nem zavar, hogy megszállottja a világnak, sőt, inkább barkácsol magának egy olyan kiegészítőt, amiért bármelyik rajongó a fél karját (vagy akár valamelyik ritka Pokémonját) odaadná.

A Sparkfun oldalon egy NPool nevű felhasználó mutatta meg, hogy milyen egy újgenerációs Pokédex, amit a Pokémon univerzumban a lények begyűjtésére, katalogizálására használnak. A speciális mobiltokként is felfogható tartozék hűen követi az eredeti tárgy kinézetét, színeit, az más kérdés, hogy benne mindössze egy mobil található – jelenleg a Samsung Galaxy S4-el és az iPhone 6S-sel kompatibilis.

Pokedex_tok_tartozek_teamvalor

NPool szerint bárki elkészítheti magának, mindössze egy 3D nyomtató, illetve némi elektronikai ismeretanyag szükséges hozzá. Ez utóbbi főleg azért, mert a tok tartalmaz egy 2600 mAh-s akku pakkot is, aminek a bekábelezéséhez, illetve a mobilhoz való csatlakoztatásához azért kell egy kis műszaki érzék. A készítő mindenkit bátorít rá, hogy próbálja meg továbbfejleszteni, mert szerinte egy beépített ventilátor még elkélne, mert rendesen melegszenek benne a mobilok.

A barkácsoláshoz szükséges dokumentáció mind megtalálható a projekt weboldalán. Ha ennyit azért nem áldoznál az egészért, de örülnél, ha a mobilod nem adná meg megát egy órán belül, akkor olvasd el a Pokémonozóknak szóló akku tippjeinket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik