Mobil

Ez már a vég: babakocsi tölti a lemerült mobilt

A egy új lehetőség arra, hogy még hosszabb ideig menjen a Pokémon-vadászat.

Nehéz a napokban úgy bármilyen tech témát elővenni, hogy az valahogy ne kötődjön a Pokémon őrülethez. A 4Moms babakocsija is ilyen, pedig olyan plusz funkcióval rendelkezik, ami egyébként is hasznos lehet a gyerekeket tologászó szülőknek: menet közben tölti a mobil akkumulátorát.

A babakocsi hátsó kerekeiben generátorokat helyeztek el, amelyek a mozgással energiát termelnek. A babakocsi használójának nincs más dolga, mint egy kábellel csatlakozni a kijelzővel ellátott egységhez, így a mozgással termelt energia nem veszik kárba, hanem a mobil akkuja töltődik.

moxi_babakocsi

Ezzel még nincs vége az extrák sorának, hiszen a babakocsit elöl és hátul is lámpákkal látták el, amivel akár sötétben is nagyobb biztonságban tehető meg a napi séta. Az előbb említett kijelző egyébként olyan infókkal szolgál, mint a hőmérséklet, a megtett távolság, sebesség, illetve az akku töltöttségi szintje.

Ha egy kicsit korábban találunk rá erre a csodára, akkor könnyedén bemehetett volna a Pokémon Goval kapcsolatos akku tippek közé, bár aki egy ilyenre vágyik, annak októberig várnia kell, mert csak akkor lesz megvásárolható. A nagy kérdés már csak az, hogy a Pokémon-hiszti kitart-e eddig, ami a hétvégére már nálunk is letölthető, illetve használható, kivéve akkor, ha éppen behalnak a szerverek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik