Mobil

Így nézhet ki a fekete iPhone 7

Talán azért, mert slankít, esetleg azért, mert így sokkal inkább rock'n'roll, mindenesetre az almás telefonnak jól állna a fekete ruha.

Minden nappal közelebb vagyunk az iPhone 7 megjelenéséhez, bár ez valójában az összes elkövetkezendő generáció minden egyes darabjára igaz, legyen bármely gyártóé is. Most azonban csak az aktuálisan érkező iPhone-ra koncentráljunk, és azon belül a színre. Már ha a feketét színnek tekintjük.

Felröppent a pletyka, hogy az iPhone 7 az úgynevezett “Space Black”, tehát űrfekete kinézetben is kapható lesz, ami alapvetően minden normális kinézetű készüléknek jól szokott állni, és nincs ez másként az Apple mobiljával sem. Ahhoz azonban, hogy ne csak képzelegnünk kelljen arról, hogy milyen is egy sötét iPhone 7, szorgos kezek készítettek néhány koncepcióképet, amin jól látszik mindez.

iphone7_martinhajek_1

A Martin Hajek névre hallgató tervező elébe ment a dolgoknak, és saját elképzelései alapján előállította a fekete almás telefont, amire ráadásul extra formában is rátette a Force Touch-ot is, ami a pletykák szerint leváltja az eddig ismert Home gombot. Hajek egyébként arra a pletykára alapozott, miszerint az iPhone 7 kinézete nem sokban fog eltérni a jelenlegi generációétól, és ha már lúd, legyen kövér alapon “készített” hozzá fekete fülhallgatót is, hogy teljes legyen a kép. Így néz ki:

iphone7_martinhajek_7

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez itt konkrétan a következő Apple mobil, újfent kiemelnénk, hogy koncepcióról van szó, amit az alkotó a jelenleg ismert pletykák alapján készített el. Tehát igazából az egész nem más, mint csupán illúzió. Aztán persze hátha tényleg tud valamit…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik