Élő Mobil

Élőben mutatjuk az Apple friss bejelentéseit

Magyar idő szerint este hétkor indul az Apple fejlesztői konferenciája, mi pedig közvetítjük, mikkel lepik meg a világot.

San Franciscóban idén is megrendezik a WWDC-t, azaz a WorldWide Developer Conference-et, amely az Apple fejlesztőinek szóló esemény, de egyáltalán nem csak nekik érdekesek az itteni bejelentések. Most, ahogy az élőzést bevezető cikket írjuk, csak pletykákra támaszkodhatunk, de nemsokára kiderül, miben volt igaza az állítólagos hírforrásoknak.

Ezek többek között egy újratervezett Siriről, tehát az iOS hangvezérelt asszisztensének új verziójáról szólnak, de állítólag kapunk előzeteseket az iOS 10 és OS X 10.12 rendszerekből is. De nem csak szoftverrel készül az Apple, állítólag lesz egy 5K-s monitor, és várható új MacBook Air, valamint MacBook Pro termékvonal is. Akit első (vagy másfeledik, na) kézből érdekelnek az újdonságok, maradjon velünk, és frissítgesse ezt az oldalt szorgalmasan, jövünk a képekkel és hírekkel.

Az alábbiakban az élő közvetítésben fordított időrendi sorrendben láthatóak a hírek, szóval a legfrissebbet láthatod legfelül. Kezdjük!

Olvasói sztorik