Mobil

Az orgazmus-szimulátor kiverte az Apple biztosítékát

Pedig az új játékban nincs se pucérkodás, se egyéb vizuálisan, vagy hangilag direkt módon szexuális tartalom, mégis letiltották.

A koppenhágai Lovable Hat Cult játéka a La Petite Mort nevet viseli. Igen, a “Kis Halál” névvel az erotikus irodalom az orgazmust illeti, és ha úgy vesszük, a játék tényleg erről szól. Egészen pontosan a nőiről.

Persze nem is igazi játék, inkább amolyan művészeti projekt, ahol a telefon vagy tablet kijelzőjén egy erősen kikockázott, gyakorlatilag absztrakt módon stilizált női nemiszerv látható, amelyet úgy kell ujjainkkal simogatni, hogy “gazdája” eljusson a csúcsra. Hogy mikor mennyire vagyunk sikeresek a cél felé vezető úton, azt különféle hangeffektek segítik, de itt sem kell pornós nyökörgésekre gondolni, a női hangokat olyan szinten alakították át, hogy azok már-már futurisztikus szintetizátor-effekteknek hatnak.

Patrick Jamfelt, a játékot készítő stúdió egyik vezetője szerint furcsa volt, hogy amikor a kész produktumot feltöltötték az Apple rendszerébe, az először elkezdte jóváhagyni különféle országokra, majd hirtelen, mielőtt még az egész világon megjelenhetett volna, pornográf tartalomra hivatkozva letiltották az App Store cenzorai.

Jamfelt szerint ugyan nem nevezhető épp oktatójátéknak sem a La Petite Mort, de erotikus és művészeti projektnek annál inkább, ami azáltal nevelheti a kipróbálókba az erotikus kultúrát, hogy beszélnek róla. Mindenesetre a jó hírünk az, hogy a Google nem cenzúrázta a játékot, ezért Androidra elérhető két és fél dollárért. Itt pedig videón is megnézheti, mire lehet számítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik