Mobil

Itt a dinó, ami összegyűjti az emlékeidet

A Facebook egy ideje már elkényeztet minket azzal, hogy minden nap felkínálja neknk az évfordulós képeink, postjaink és egyéb megosztásaink gyűjteményét. Ez kedves dolog, de az igazi netlakóknak nem csak Facebookon vannak digitális emlékeik, hanem egy tonna egyéb közösségi szolgáltatásban és alkalmazásban. Ha ezekből is szívesen mazsoláznánk, a Timehop nevű app lehet számunkra hasznos.

A kis dinoszaurusz-figurával díszített szolgáltatást összeköthetjük a Facebook mellett egy csomó egyéb közösségi szolgáltatással, de akár a telefonunk SMS-eit, a Dropboxra feltöltött képeket, az androidos telefonnal készített fotókat és videókat is figyeli. Az első indításkor végezhetjük el a szinkronizációt (csak egyenként be kell jelentkeznünk a csatlakoztatni kívánt szolgáltatásokba és engedélyezni az adatgyűjtést), innentől bármikor rányomunk a dinós ikonra, az aktuális napra eső összes évfordulós tartalmat összegyűjti nekünk.

timehop-02

Akár olyan finomságokra is lehetőségünk nyílik, mint az emlékek újra megosztása valamelyik közösségi oldalon, vagy épp egy régebbi szelfi mellett egy “ilyen volt, ilyen lett” fotó elkészítése.

A már így is kiváló kis app egyetlen szépséghibája, hogy még nem ismer minden közösségi szolgáltatást, így például Tumblr-ről jelenleg nem tud emlékeket előbányászni, de remélhetőleg ezt is hamarosan pótolják a fejlesztők. Az ingyenes Timehop Androidra és iOS alá is letölthető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik