Mobil

Videón a Samsung ultramenő Batman-mobilja

A Galaxy S7 Edge denevéres változata már kisfilmen is megtekinthető. Aranyozott fegyver is van hozzá, ha épp ilyen hiányozna otthonról.

Ha valaki irtózatos képregény- vagy film-geek, alapesetben annyit tehet a telefonja személyre szabása érdekében, hogy választ egy megfelelő háttérképet a kijelzőre, és esetleg vásárol egy szuperhősös telefontokot eBayen vagy Aliexpressen. A Samsung azonban most kiadott egy limitált szériás csomagot, amitől minden Batman-rajongónak nedves álmai lesznek.

A készülék a DC univerzum szuperhőseit egymásnak eresztő Injustice: Gods Among Us videojáték harmadik születésnapjának tiszteletére bukkant fel, melyet a koreai gyártó a Warner Bros partnereként készített el. Egy olyan csomagban kapható, amelyben a telefon mellett egy valódi arannyal futtatott Batarang (Barman bumeráng-szerű fegyvere), valamint egy Gear VR headset is található, de a lényeg maga a mobil.

A speciális Galaxy S7 Edge hátulján szintén aranyozott Batman logo figyel, és kapott egy olyan gumi védőborítást is, amely a maszkos igazságosztó páncéljára emlékeztet. Sajnos csak kifejezetten limitált darabszámban lesz kapható ez a csomag, elsőként Kínában, Szingapúrban, Koreában, Oroszországban és Dél-Amerikában június elejétől, valamint a Samsung szerint “hamarosan még felbukkan néhány további területen”, de hogy ez pontosan mit jelent még nem tudni.

Nem is szaporítjuk a szót, itt a hivatalos videó a különleges pakkról és annak kibontásáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik