Mobil

Ismét itt egy állítólagos iPhone 7 fotó

Mert úgysem tudunk élni anélkül, hogy már előre tudjuk, milyen lesz a következő sznobofon.

Úgy jönnek az iPhone 7-ről “kiszivárogtatott” infók, mintha futószalagon szállítanák őket, és persze ilyenkor beindul az ember agya, vajon nem valamilyen szándékos tevékenység áll-e a háttérben, hogy folyamatos legyen az almás telefon iránti előzetes érdeklődés. De hagyjuk az összeesküvés-elméleteket, és nézzük meg azt a fotót, ami állítólag az első valódi kép az ősszel érkező iPhone 7-től.

A nemrég felbukkant fotón látható készülék állítólag a 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt “sima” iPhone 7, amelynek a hírek szerint ismét érkezik egy jóval nagyobb tesója is. A képen jól látható, hogy hatalmas dizájnbeli változásokra nem kell számítani, a puritán hátlapot alul és felül határolja csak egy szélesebb díszcsík.

iphone7-kiszivargott-foto-01

A készülékház síkjából kicsit kiugró kamera mellett egy extra szenzor és egy LED vaku látható, maga a lencse pedig kicsit nagyobb, mint a korábbi Apple telefonokon található elődei. Az előzetes találgatások szerint valószínűleg a maximális képméret is megnő, és teljesen újszerű optikai képstabilizátor kerül az egységbe. A nagyobbik, Plus modell annyiban lesz más, hogy azon dupla kamera kap helyet.

A fotón a készülék belsejében elhelyezett antenna is látható, amely egy teljesen újratervezett modell, minden bizonnyal a jobb kapcsolódásért. Ugye még mindenki emlékszik egy jóval korábbi iPhone modellre, amelyet erősen megmarkolva kapásból vesztettünk két-három “pálcát”, és az Apple annyival rendezte le a dolgot, hogy akkor tessék máshogy fogni. Na, most úgy tűnik, máshogy állnak ehhez a kérdéshez.

Az a képen ugyan nem látszik, de már többen is bizonygatják, hogy az új iPhone-okon tényleg nem lesz hagyományos jack fülhallgató-csatlakozó, egyesek szerint azért, mert ez lesz az első vízálló iPhone. Meglátjuk, addig pedig tessék nézegetni ezt a fotót, sóvárogva, hitetlenül, vagy épp legyintve, ahogy tetszik, aztán ősszel meglátjuk, mennyire volt valós a kép, valamint a fenti információk tömege.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik