Mobil

Zseniálisan trollkodta szét a videót egy busz

Pedig annyira szép volt minden: a robbantás, a látkép, az elhelyezkedés... Csak épp az utca rossz oldalára állt a videós.

A skót Garry Cornes sok más jóemberrel együtt rákészült arra, hogy a szomszédságában egy irányított robbantás-sorozattal lerombolnak egy 24 emeletes épületet. Ilyet nem látni minden nap, szóval hősünk is fogta magát, és a jelzett vasárnapon elment, megkereste az épületre legjobb kilátást biztosító helyet, és várakozni kezdett.

Aztán érkezett a jelzés, hamarosan borul az épület. Cornes bekapcsolta a mobil kameráját és türelmesen várni kezdett. Végre eldurrantak a töltetek, és az épület megremegett… aztán az egész látványt tökéletesen kitakarva megállt a helyi autóbusz, és már csak azután ment tovább, amikor az eseményre mindössze egy porfelhő emlékeztetett.

“Ez volt minden photobombok ősatyja. Köszönöm, 1-es busz.” – írja Cornes a videó alatt. Viszont így tényleg különleges lett az egy perces kisfilm, amit néhány nap alatt már négyszázezernél is többen néztek meg YouTube-on, és felkerült a világ nagyobb hírportáljaira is. Szóval mi is megmutatjuk jól, hogy nem szabad ilyen látványosságot rögzíteni. Vagy lehet, hogy pont ez a siker titka?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik