Mobil

Már létezik Galaxy S7 alapú szörfdeszka is

A Galaxy termékcsalád egyre bővül, a telefonon, tableten kívül okosórát már láttunk, jön az okos fülhallgató, de a szörfdeszka lesz az igazi királyság. Úgyis jön a nyár, nem?

Egyre több olyan eszköz van, ami okossá válik, sőt, komplett házakat is azzá lehet tenni. Van már okosmérleg, illetve okosvágódeszka is, bár utóbbinak az elterjedése véleményes, mert néhány évvel ezelőtt bukkant fel koncepció formában, és azóta sem nagyon hallottunk róla. De mindamellett, hogy tényleg egy csomó valóban mindennapos szinten használt eszköz okosítható fel, jönnek a kevésbé egyértelmű fejlesztési irányok is. Például hogy tudtunk eddig létezni okosszörfdeszka nélkül?

A Samsung Brazil fogott egy menő honi szörföst, Gabriel Medinát, és a Samsung Galaxy Surfboard koncepciót, majd egyiket rátették a másikra, így elkészült a videó, ami bemutatja, hogy mire is képes egy olyan deszka, aminek a szívét egy Samsung Galaxy S7 adja. Lehetne hosszasan ragozni, de a mozgóképek beszédesebbek bármely leírt szónál, úgyhogy tessék gyorsan obzerválni:

Ahogy a kissé túldramatizált, a szörfözőt mindentől és mindenkitől elszakítva ábrázoló filmben is látható, a deszka LED-kijelzőt kapott, melyen akár még a szélirány és szélerősség is megjeleníthető, sőt, a sportoló üzeneteket kaphat a partról, melyben fokozott teljesítményre buzdítják őt. Ugyanígy az edző is küldhet rövid utasításokat, tehát valahol a praktikum igazolható, de szemernyi kétségünk sem lehet, hogy ez az egész inkább szolgál marketingcélokat az aktuális Samsung csúcsmobilhoz, semmint arról van szó, hogy valóban piacra dobnának egy ilyet.

De persze a cikk alatt kommentekben nyugodtan lehet jelezni, ha valakinek volna igénye ilyesmire, eljuttatjuk a kérést az illetékesekhez. Legfeljebb mondanak egy húzós árat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik