Mobil

Több változatban is érkezik az OnePlus 3

A gyengébb is elég erős lesz, ráadásul olcsóbban kerül a boltokba, mint elődje. Új pletykák érkeztek az egyik legkeresettebb távol-keleti telefon új verziójáról.

Nemrég megírtuk, hogy a OnePlus 3 elég jó erőben lesz – egyes hírek 4, de mások akár 6 GB RAM-ról is beszéltek, de mostanra kiderült, hogy mindkét hírforrásnak igaza volt, ugyanis a OnePlus 3 több változatban is elérhetővé válik.

A nemzetközi portálok akkor még a GeekBench és a GFXBench tesztjére hivatkoztak, most pedig egy meg nem nevezett OnePlus alkalmazottra fogják azt az értesülést, hogy 4 és 6 GB-os modell egyformán piacra kerül majd, ám figyelembe véve a forrást, ezt se tessék készpénznek venni, hiszen biztosat úgyis csak a hivatalos bejelentés után fogunk tudni. Mindenesetre jelenleg úgy tudni, hogy az eltérő memóriamennyiség mellett mindkét kivitelt Snapdragon 820 SoC fogja életre kelteni, ami mellé 32, illetve 64 GB ROM választható.

oneplus 3_2

Másik érdekesség a OnePlus 3 kapcsán, hogy az árazása meglepően alakul, hiszen míg elődjét a bemutatót követően még 329 dollárért lehetett rendelni, addig amost megjelenő modell már csak 310 dollárért lesz hozzáférhető, igaz, ezért a 4GB/32GB-os modellt kapja meg a vásárló, de akkor is érdekes, hogy olcsóbb, mint az One Plus 2 volt a megjelenésekor. Továbbra is kiemelnénk azonban, hogy nem hivatalos információkról van szó, így tessék ezeket fenntartásokkal kezelni, illetve várni, hogy a gyártó május 18-án vagy 28-án hivatalosan is ismertesse, milyen telefonnak tervezi az új mobilt, és mennyiért adja majd azt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik