Mobil

Brutális erőgép lesz a OnePlus 3

A OnePlus 3 a hardveres adottságai alapján nyugodtan nevezhető a telefonok Fekete Lászlójának.

Éppen tegnap mélázgattunk azon a Surface Plus kapcsán, hogy vajon van-e értelme 8 GB RAM-ot tenni az eszközbe, és máris itt a válasz, mégpedig a OnePlus3 képében, ami szintén bitang erős lesz, bár ha igazak a pletykák a Microsoft kütyüjéről, akkor mégsem annyira, mint a redmondi cég által menekülőútnak is tekinthető Surface Plus. De még így is igen impozáns.

Az nem volt kérdés, hogy a OnePlus 2 és a OnePlus X sikere után érkezik a folytatás, ami aktuálisan a OnePlus 3 nevet kapja, és egy elcsípett benchmark szerint úgy lehetett tudni, hogy Snapdragon 820-szal és 4 GB RAM-mal dolgozik majd. Már ez sem rossz hardveres kiépítés, de egy még újabb információ szerint az a 4 GB RAM valójában nem négy, hanem 6 GB, így pedig rögtön más a leányzó fekvése, mert ha megnézzük, hogy a jelenlegi csúcsmobilok még mindig 2-4 gigabájttal érkeznek, akkor látható, a OnePlus 3 nem szenved hiányt “izomban”.

oneplus 3

Mindezek mellett még azt érdemes tudni az eszközről, hogy 5,1 hüvelykes QHD kijelzőt bámulhatnak majd a felhasználók, ami egyre inkább sztenderdnek számít ebben a kategóriában, illetve hátul 16 megapixeles, elöl pedig 8 megapixeles kamerával lőhetőek a szebbnél szebb, jobbnál jobb fotók. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, de Carl Pei, a OnePlus alapítója olyasmire célozgatott nem is olyan régen, hogy 2016 második negyedévének végén várhatjuk, ami a nyarat jelenti.

A kijelzőre visszatérve még azt kell megemlíteni, hogy bár 5,1 hüvelykről szólnak a hírek, az Ubergizmo a OnePlus 3 vonatkozó adatlapján 5,5 hüvelykről ír, bár ez csak azoknak lehet fontos, akik a minél nagyobb felületet preferálják, mert a többiek vélhetően örülnek, ha inkább a kicsit kisebb adat felel majd meg a valóságnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik