Mobil

UPC mobil: mindenkinek, de drágábban

Már nem csak a szolgáltató vezetékes ügyfelei igényelhetnek mobilszolgáltatást, bár ezzel együtt nőttek a tarifák is.

Egy éve indult a UPC virtuális mobilszolgáltatása, amelyet első körben azok vehettek igénybe elérhető árszinten, akik valamilyen vezetékes szolgáltatásra már előfizettek náluk. A születésnapon meghirdetett új tarifákkal megváltozott a helyzet, mostantól már azok is viszonylag jó áron szerezhetnek maguknak valamilyen Freedom díjcsomagot, akik még nem vezetékes UPC ügyfelek – igaz, olyan helyen kell lakniuk, ahol van UPC vezetékes lefedettség.

Az első év végére az UPC Mobil ügyfeleinek száma közel negyvenezerre nőtt, és a cég felmérése szerint felhasználóik átlagos adatforgalma 2,5 gigabájt környékén van, ami meghaladja a magyarországi összes mobilnetezőre vetített átlagot.

Tehát igazából az történik, hogy kijjebb nyitják az elérhető előfizetők körét, de úgy, hogy őket is bevonják a vezetékes csomagokba. Az új díjcsomagok némelyest eltérnek az eddigiektől, í lehetőségek így alakulnak:

upc-mobil-02

Az még mindig egyedülálló, hogy a UPC Mobil minden díjcsomagja korlátlan adatforgalmat biztosít, tehát nincs havi keret, amelynek túllépése után lassítás vagy bármilyen egyéb “retorzió” következne. Viszont némelyest drágultak a csomagok a korábbiakhoz képest: a 2990 forintos havi díjért kapható Freedom S helyére lépő Freedom Basic már 3490 forint, a korlátlan beszélgetést és SMS-t megengedő, 12 ezres Freedom XL helyett pedig már 19 ezerért lehet a Freedom Max csomagot választani a teljes korlátlanságért. Ez utóbbi tarifát kivéve mindegyik új csomagnál kis szigorítás, hogy az adott díjcsomagban foglalt percek illetve SMS-ek felhasználása után a 25 forintos díjak 35-re nőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik