Mobil

Mindenki arcot cserél mindenkivel, de így?

A faceswap jópofa mobilos mókának indult: csinálunk egy dupla szelfit valakivel, és az app kicseréli az arcainkat. De a dolog néha nagyon félre tud menni, mutatunk pár példát.

Nem új találmány a faceswap, azaz arc-csere. Ahogy elkezdődött a szelfikamerás mobilok kora, megjelentek az első vicces alkalmazások, és boldog-boldogtalan készített olyan közös fotókat, amelyeken a különféle faceswap alkalmazások kicserélték a két arcot. Mindenki jót nevetett azon, ha mondjuk egy lány és egy fiú áll egymás mellett, és hirtelen a lánynak lesz najusza, a fiúnak meg sminkje, haha, de mókás, és ennyi. Azóta viszont nem látott mélységekbe ereszkedett ez a divat, mutatunk pár példát.

A leghúzósabbak azok a fotók, ahol a faceswap alkalmazás nem tökéletesen ismeri fel valamelyik szereplő arcát. Itt például az apuka orrát nézte arcnak, amit a baba fejére applikálva eléggé horrorisztikus végeredmény született.

faceswap02

Ez egy szabványos emós dupla szelfinek indult, de úgy tűnik, az egyik szomorú tiniarcot a rendszer egy dísztárcsával cserélte össze. Így lett a lányból ijesztő robotpanda. Vagy mi.

faceswap03

Na, ez meg aztán tényleg gerincbizsergetősen horrorisztikus: a játékbaba és a kislány cserélt arcot, ebből simán lehetne egy Szürkületi Zóna epizódot forgatni.

faceswap04

Ez a 8 éves kissrác egy Adele lemez borítójával cserélt arcot. Érdekes lett az eredmény.

faceswap05

Oké, kezdünk elborulni, a fiatalember itt Thomassal, a kis gőzmozdonnyal pózolt, ami szerintünk egyébként is egy eléggé… nos, érdekes mese, de így még furább is tud lenni.

faceswap06

Politikus síró gyereket puszilgat? Azonnali széttrollkodásért kiáltó fotó, Hillary Clinton pedig hálás alany mindehhez.

faceswap07

Apa és lánya. Milyen szép arccsere-alapanyag, gondolhatnánk, de amikor a kislány arca az app szerint inkább egy tűzhelyhez hasonlít, az bizony elég meglepő.

faceswap08

Végezetül pedig álljon itt néhány kép egy 24 éves techsupportos fiatalemberről: Jake Marshall azzal tölti szabadidejét, hogy szobrokkal cserél arcot.

faceswap09

faceswap10

faceswap11

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik