Mobil

Itt a Transformers-robottá hajtogatható tablet

Miközben még csak pletykák vannak arról, hogy a Samsung talán előrukkol jövőre egy hajtogatható telefonnal, a kínai Xiaomi és a Hasbro közös projektje jött, és a külső pályán mindenkit megelőzött, aki ilyesmin töri a fejét, ráadásul nem csak simán hajtogatható a táblagépük, hanem egyenesen egy pofás Transformer-figura jön ki belőle. Ugye, hogy ez mennyivel normálisabb koncepció, mint amikor csőrös kamionokból lesz űrrobot?

A két cég közös munkájából született Soundwave robot táblagép formában olyan, mint a Xiaomi Mi Pad 2, amiből némi legózással gyorsan Transformers válik, úgy nagyjából harminc lépésben, de pont ez a szórakoztató benne. A legjobbat pedig még nem is mondtuk: mindez csupán 26 dollárnak megfelelő jüanért kerülhet az érdeklődők birtokába, szóval ha valakinek van rokona, ismerőse Kínában, az küldessen magának egy ilyet. Íme egy videó is a jópofa eszközről, amin azonban kiderül a turpisság is.

Aki végignézte a videót, annak felesleges mondanunk, aki viszont csak továbbtekerte, annak el kell árulnunk, hogy sajnos csak játékról van szó, tehát a táblagép csupán a forma, és nem egy működő gépről beszélünk, de ha igazi lenne, biztos, hogy azonnal akarnánk egy ilyet a gyereknek. Értik, a gyereknek! Nem magunknak! Á, dehogy!

Sajnos azt nem tudni, hogy nemzetközi elterjedésére lehet-e számítani, de ha jók lesznek az eladások, talán számíthatunk rá, hogy esetleg kijut Ázsiából a termék, és idehaza is meg lehet kapni, vagy legalábbis interneten keresztül rendelhetővé válik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik