Mobil

Tudta, hogy már kosárlabdázhat is Messengerben?

Egyre lököttebb játékokat építenek be a Facebook üzenetküldő appjába, kosarazzon ön is felszabadultan!

Néha teljesen indokolatlan extrákat épít a Messenger csevegőbe a Facebook fejlesztői csapata. A mozgó gif küldés, vagy épp az egyre többféle emoji után nemrég például sakkozni lehetett a barátainkkal, most pedig közös kosárlabdázással lehet elütni az időt.

Ehhez szükség van a legfrissebb Messenger verzióra iOS vagy Android alatt (ha nem frissült automatikusan, érdemes manuálisan frissíteni), aztán követni az alábbi ábra egyszerű lépéseit.

Először nyissuk meg a Messengert és válasszuk ki, kivel szeretnénk játszani (ugyanúgy, mintha csak üzenetet szeretnénk indítani neki). Aztán szöveg helyett keresse ki az emojik között a csengővel jelzett csoportból a kosárlabdát, és küldje el az illetőnek.

messenger-kosarlabda-02

Ha átment az üzenet, csak koppintson a labdára, és már el is indul a játék, ahol kosárra kell pöckölni a labdát. A rendszer jegyzi, hány egymás utáni sikeres dobásunk volt megszakítás nélkül, ezt a rekordot döntheti meg beszélgetőpartnerünk. Trükkös egyébként, hogy a tizedik sikeres dobás után nehezedik a játék, a palánk mozogni kezd, és tizenként egyre gyorsabban teszi mindezt.

Kellemes dobálózást!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik