Mobil

Végre van Instagram Windows mobilokra is

Sok év után végre nem csak az Android és iPhone tulajdonosok lehetnek botcsinálta fotóművészek.

Miközben a Windows Phone társadalom egy része a végleges Windows 10 Mobile-ra vár, apró örömet jelenthet, hogy időközben az Instagram betette a lábát a Microsoft operációs rendszerére is, igaz, még csak a 10-re, és oda is csak bétaként, de legalább van.

Instagram nélkül ma már nincs okostelefon, hiszen az alkalmazás segítségével a leginkább botkezű, a szépre egyáltalán nem fogékony felhasználók is tudnak olyan képeket készíteni melyekre jönni fognak a feltartott hüvelykujjak, amennyiben megosztják Facebookon. A mobil Windows verziókat futtató telefonok használói eddig türelmesen vártak, hogy hozzájuk is eljusson az Instagram, de egyik eddigi Windows Phone-ra se érkezett hivatalos alkalmazás. Most viszont végre nekik is lehetőségük van letölteni az alkalmazást, igaz, még csak a bétát, de már ez is több, mint a semmi. És lőhetnek vele ilyeneket, vagy ilyenebbeket:

A haragos vontató

Rátfai Gábor (@rggabcsi) által közzétett fénykép, 2015. Júl 11., 01:01 PDT


Ahogy az összes többi platformon, így az app most is összeköthető a Facebook fiókkal, szerkeszthetőek a képek, dobálhatóak rá a szűrők, az elkészült mű pedig néhány koppintással megosztható az ismert közösségi oldalakon. Örülhetnek hát a Lumia 650, a Lumia 950, és a Lumia 950 XL tulajdonosok, és ha valami esetlen nem úgy működne, ahogyan kell neki, nyugodtan élhetnek a visszajelzés lehetőségével, ezzel is segítve a további fejlesztéseket.

Azt azonban mindenkinek érdemes szem előtt tartani, hogy egy korai bétáról van szó, tehát az alkalmazásban előfordulhatnak bosszúságok, megtorpanások, összeomlások, de ez olykor a végleges változatokban sem elkerülhető, szóval nem kell miatta mérgelődni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik