Mobil

Ez a világ első valóban értelmes szelfibotja

Az emberek egyre inkább hajlamosak lemondani a fényképezőgépről, és a pillanatot a telefon kamerájával rögzítik az örökkévalóságnak, illetve mind gyakoribb, hogy a videózással kapcsolatosan is hasonló az irány. Márpedig a mozgóképes felvétel esetében két idegesítő dolog szokott előfordulni: az egyik az álló eszközzel történő rögzítés (bár ez egyre elfogadottabb), a másik pedig a kézremegés, amitől akár teljesen élvezhetetlenné válhat a filmecske.

Amennyiben önnek is akadnak remegőkezű problémái, akkor választhatja az olcsóbb megoldást, vagyis ihat egy (vagy több) felest, illetve leteheti a voksát a valamivel drágább Gizcam Redfox mellett, ami első ránézésre nem több, mint egy szelfibot. Ám őrületes különbség a két eszköz közt, hogy míg a szelfibotnak a világon semmi értelme, a Gizcam Redfox valódi funkciót hordoz, hiszen kiküszöböli a telefonos videók kézremegős nézhetetlenségét, ráadásul nem csak telefonhoz, hanem akciókamerához is kapható. A mobilos verzó 430 grammot nyom, míg a kamerás valamivel könnyebb, mert csak 338 gramm.

gizcam-redfox

A 3000 mAh-s akkumulátorral a Gizcam Redfox tízórás munkanapot tud ledolgozni, de vész esetén akár power bankot is lehet rá csatlakoztatni, és ezzel megduplázható a munkabírása. Aprócska szépséghibája, hogy a kompatibilitása csak iPhone 5s-re, iPhone 6s-re, valamint iPhone 6s Plus-ra terked ki, míg akciókamerákból a GoPro Hero 4, a GoPro Hero 3+, a GoPro Hero 3 helyezhető bele, illetve valójában bármi más is, aminek a méretei megegyeznek az előbb sorolt rögzítőkével. Mindezt természetesen meg is kell fizetni, ami 299 dollárt jelent, ez pedig 84 000 forintnak felel meg, és elég borsos összeg, cserébe viszont kapunk valamit, ami sokkal jobban működik, mint a magyar reformok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik