Mobil

Egyszerre több felhasználó nevében cseveghet a Facebook Messengerben

Mostantól többen is osztozhatunk egyetlen telefonon, legalábbis a Facebook Messenger esetében.

Míg nem olyan régen még csak pletyka szintjén olvashattunk arról, hogy a Facebook Messenger egyik újítása a többfelhasználós bejelentkezés lesz, mostanra mindez már nem csak csicsergés, hanem igazi, kézzel fogható valóság, vagy legalábbis részben. Merthogy jelenleg csak Androidra érhető el a szolgáltatás, de ez azt jelenti, hogy a mobilosok jókora része mostantól tesztelheti az újítást.

A Facebook egyébként a hivatalos Messenger oldalon jelentette be az élessé vált fejlesztést, melynek segítségével úgy engedhetünk mást az eszközünkre (vagy ő minket a sajátjára), hogy nem kell attól tartani, belebotlik az üzeneteinkbe, netán mi az övéibe. “Az új fejlesztés szépsége, hogy az üzeneteid továbbra is teljes mértékben bizalmasak maradnak. Bárki, akivel osztozol az eszközön, csakis az üzenetek számát láthatja, de soha nem lesz képes megnézni a tartalmukat”, írja a közlemény.

messenger multiple

Szóval a biztonság garantált, és ez már az első lépésektől kezdve adott, hiszen azzal kezdünk, hogy meg kell adnunk egy jelszót, bár utána a váltásoknál ez már elhanyagolható, ami inkább akkor jön jól, ha valaki egyazon eszközről több profilt is üzemeltet. Nem azért mert skizofrén, hanem mert van például egy személyes profilja, és egy másik a vállalkozásának.

A többfelhasználós funkciót leginkább azok fogják kedvelni, akik egy telefonon osztoznak többen (például családtagokként, vagy egy csapat által használt céges telefon esetében), bár ez viszonylag ritkán fordul elő, olyankor viszont biztos, hogy jól jön majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik