Mobil

Kiszivárgott az első hivatalos Galaxy S7 videó

A felhasználók időutazásként élik meg a jó messziről érkezett Samsung Galaxy S7 reklámot.

Már csak néhány nap van hátra a február 21-én aktuális MWC bemutatóig, de az internet népe nem alszik, és folyamatosan szedegeti össze a Galaxy S7-ről szóló infókat, kiszivárgott fotókat. Most pedig még nagyobb fogásra sikerült rátalálni, a homályos fotók és a pletykák helyett egy eredeti reklámvideó került ki idő előtt a világhálóra, amiből már tényleg konkrétumok derülnek ki.

A jelek szerint a Samsung indonéz szárnya már egy héttel azelőtt a nagyközönség kíváncsi szemei elé tárja az új Samsung rombolót, mint ahogyan azt a vezérkar tervezte, bár annyit azért megtettek, hogy “nem listázott” beállítást adjanak neki, ez azonban 2016-ban édes kevés. A mozgóképes anyagból az derül ki, hogy igazak a pletykák, melyek szerint a Samsung Galaxy S7 nagyon hasonlatos az elődmodellhez, bár a filmben csak az Edge látszik, de vélhetően nem okoz majd meglepetést a normál kivitel sem. Ugyanakkor tény, hogy a videóban nincs név szerint megnevezve az ott látható modell, tehát még meglepetések is érhetnek minket, az viszont kiderül, hogy egy vezeték nélkül tölthető, vizet is toleráló eszközről beszélhetünk.

Érdekessége egyébként a dolognak, hogy a videó komoly derültséget keltett az internet tiritarka emberi közt, és javarészt mindenki azt kifogásolta, hogy a telefonos mozgóképrögzítés lehetősége nem éppen 2016, és akadt, aki szerint a telefon oldalán van egy gomb, amivel vissza lehet utazni az időben. A jelek szerint tehát a felhasználók nincsenek elmosva az új csúcsmobiltól, de kellő óvatossággal illik közelíteni a kritikákhoz, tekintve, hogy a valódi igazságok csak akkor lesznek felfedve, amikor négy nap múlva megtörténik a kicsomagolás.

Nem hinnénk, hogy a Samsung csak néhány aprósággal újítaná meg az okostelefonos csillagrombolóját, mert tudja nagyon jól, hogy a vízállóság, a vezeték nélküli tölthetőség, és a gyenge megvilágítási körülmények közti jó képek készítése nem feltétlen elég a Samsung Galaxy S7 esetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik