Mobil

Így küldhet Valentin-napi ajándékot Messengerben

Bátky Zoltán
Bátky Zoltán

tech-újságíró és zenész. 2016. 02. 14. 11:28

Ha szereti a szerelem ünnepét, így küldjön szépeket. Ha nem szereti, küldhet vele kevésbé szépet is, de legalább cukin be van csomagolva.

A mobilos Facebook Messenger fejlesztői egy apró ajándékkal kedveskednek azoknak, akiknek nem ciki a mai napon egyre többek által megtartott szerelem-ünnep. A csevegőprogramban ideiglenesen megjelent egy kis extra ikon egy szívecskével, amivel felturbózhatjuk szerelmünknek küldött üzeneteinket.

Ha erre a szívecskére koppintunk, bekapcsoljuk a “valentin-üzemmódot”, és ha ezután bármit beírunk, vagy akár képet, mozgó gifet küldünk, ezt a Messenger bebugyolálja egy szívecskés csomagolópapírba. A címzetthez már ez a csomag érkezik meg (ami Máriusz kolléga szerint inkább hasonlít egy giccses sebtapaszra, mint ajándékcsomagra), és ezt kibontva látja meg a tényleges üzenetet.

Először írja meg az üzenetet (vagy szúrja be a képet, majd elküldés előtt bökjön rá a kis szívecskére a jobb oldalon. Ha így indítja útjára az üzenetet, máris becsomagolja a rendszer.

Persze, giccses, cukormázas, mint sok minden más ezen a jeles napon, de nem feltétlenül kell szerelmes csevegésre használni, a Facebook nem figyeli, hogy tényleg a Nagy Ő a címzett. Épp ezért máris sokan poénkodnak azzal, hogy olyan üzeneteket küldözgetnek szívecskés ajándékba burkolva, mint a “ki vagy rúgva”, a “megvolt a húgod”, vagy egy jóféle “monnyon le”. Szóvalpróbálja ki ön is, még akár úgy is, hogy nem teljesen rendeltetésszerűen használja.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Senki se szórakozzon az iPhone órájával, baj lesz belőle!