Mobil

Vad színekben érkeznek az új iPhone-ok

Bárhogy nevezi is a gyártó azt a két árnyalatot, amelyre idén rácsodálkozhatunk, attól az még rózsaszín.

A világ színes és ez így van rendjén, de nem véletlen az sem, hogy a telefonok is eltérő színekben kaphatóak, mert így mindenki olyat vehet, ami szerinte leginkább passzol a stílusához és az egyéniségéhez. Az Apple szerint (vagyis inkább a pletykák alapján) az iPhone 5se például pont egy olyan telefon, aminek többek között rózsaarany színben kell kijönnie, mert erre van szüksége az embereknek. Egyébként az elnevezés valójában egy halvány rózsaszín árnyalatot jelent, de tény, hogy így sokkal előkelőbben hangzik.

Érdemes tudni, hogy a különféle hírforrások szerint nem csak a márciusban bejelentésre kerülő négyhüvelykes újdonság kaphatja meg ezt a csodálatos külsőt, hanem az iPad Air 3, és a 12 hüvelykes MacBook is, már amennyiben igaznak bizonyulnak majd a pletykák. Azonban az iPhone 5se rózsaaranya állítólag nem ugyanolyan, mint az iPhone 6s-é, de bővebb információk még nem ismertek.

iphone 5se pink

Viszont érdekessége a dolognak, hogy az iPhone 5se egy valamilyen szinten olcsósított mobil lenne, mint ahogyan anno az iPhone 5c-nél is erről volt szó, ami szintén kapott néhány harsány, jópofa színt. Tehát ismét adott egy elvileg olcsóbb szifon, amit újfent fiatalos ruhába burkolna a cég, így nem lehet csoda, ha arra gondolunk, hogy a történelem megismétli önmagát. De ha így tesz, akkor arra is emlékeznünk kell, hogy az 5c nem a színek miatt hasalt el, hanem azért, mert messze nem adták olyan jó áron, mint ahogyan a népek vitték volna, és gyanúsan sok a  párhuzam az iPhone 5se-vel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik