Mobil

Kiszivárgott egy darabka az LG G5-ből

Az LG készülő csúcsmobiljának csak egy darabkáját láthatjuk, de a tulajdonságait már jobban megismerhetjük. Elfogadnánk már karácsonyra is.

Sokan várják a csúcsmobilok terén egyre nagyobbat ugró LG legújabb készülékét, melynek most egy kis részlete fotón is kiszivárgott, mellette pedig megtudhatjuk azt is, milyen hardverrel érkezik a telefon. Bár az 2016-os Mobile World Congress még messze van, de a mobilokért rajongó tömegek egyre kíváncsibbak az ott várható bejelentésekre, illetve leleplezésekre, és a jelek szerint az LG sem érkezik majd üres kézzel a rendezvényre, hiszen viszi az LG G5-öt, melyről apróbb infók már eddig is napvilágot láttak, most azonban egy fotó is szárnyra kelt az interneten. A kamera környékét mutató kép eredetileg a Redditen jelent meg, ám onnan azóta eltűnt, de az internet egy olyan jószág, ami pillanatok alatt felkapja az arra méltó dolgokat, onnantól már hiába is próbálná valaki az eredeti hírforrást törölni, az információ terjed, mint a vírus.

lg-g5-leak

A Redditen feltöltött kép mellett szerepeltek azok az információk is, melyek szerint az LG G5 teljesen fém testet kap, QHD kijelzője pedig 5,3 hüvelykes lesz, ami alá Snapdragon 820 chipset és 3 GB RAM kerül, míg hátoldalán 16+8 megapixeles kamerákat találunk majd, elöl pedig szintén egy 8 megapixeles egység lesz. Mindezek mellett ujjlenyomat-olvasót, és az elengedhetetlen microSD bővítőt találjuk majd a telefonon, de a pletykák még szívritmusfigyelőről is szólnak.

Akinek ez nem elég, az várjon még kicsit, hiszen nem lehet kérdés, hogy érkeznek még pletykák a bemutatóig, ha meg addig nem, akkor az MWC 2016-on úgyis megismerhetjük a telefont.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik