Mobil

Már készülnek a HTC 2016-os csúcsmobiljai

Bár a korábbi sikerek óta erősen megzuhant a tajvani gyártó, már készülnek a jövő év elejére szánt csúcsmobilok.

A HTC az idei évben nem épp úgy teljesített, ahogy az elvárható lett volna: a gyártó készülékei a vártnál kisebb mennyiségben fogytak, ami aztán a cég gazdasági mutatóira is nagyon komoly negatív hatást gyakorolt. A vállalat tavasszal bejelentett csúcsmobilja, az általunk is alaposan letesztelt One M9 is a vártnál gyengébben szerepelt, azonban jó hír, hogy hamarosan érkezik az utódmodell, mely várhatóan minden tekintetben köröket ver majd az elődjére.

Jól értesült források szerint a HTC várhatóan a jövő esztendő márciusában leplezi majd le a One M9 utódját, mely nemes egyszerűséggel One M10 névre hallgat majd. Pletykák szerint ez a high-end modell elsősorban QHD felbontású érintőkijelzőjéről, az eladás helyétől függően Qualcomm Snapdragon 820-as vagy MediaTek X20-as chipsetéről, 4 GB RAM-járól, illetve 3500 mAh kapacitású akkumulátoráról ismerszik majd meg.

Érkezőben van továbbá a One X9 is, mely eggyel alacsonyabb ligában focizik, mint a One M10. Előzetes információk szerint ebben a telefonban egy 5,5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású kijelző található, alatta és körülötte pedig MediaTek chipset, 2 GB RAM, 16 GB flashmemória, egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor, illetve egy 13 és egy 4 megapixeles kamera dolgozik.

Snap853

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik