Mobil

Minden rivális letérdel az új kínai csúcsmobilnak?

Ez a vadonatúj készülék középkategóriás áron kínál abszolút high-end felhasználói élményt.

Az Elephone Vowney a kínai mobiltelefon gyártó iparág legfrissebb és egyben legkomolyabb érdeklődésre számot tartó új terméke. Csapjunk is gyorsan a lecsó közepébe: a készülék előlapját egy 5,5 colos képátlójú és 2560×1440 pixeles QHD felbontású érintőkijelző uralja, mely elsősorban 535 ppi-s pixelsűrűségéről, illetve 1500:1-es kontrasztarányáról ismerszik meg.

Snap329

A megfelelő számítási teljesítményre a MediaTek 64 bites MT6795-ös chipsete jelenthet garanciát, melyben négy darab Cortex-A57-es processzormag, négy darab Cortex-A53 mag és egy GX6650-es grafikusgyorsító található. A gyártó szerint a telefon mintegy 55 ezer pontos eredményt produkál a népszerű AnTuTu tesztben, vagyis lényegében a Qualcomm Snapdragon 810-es mobilok szintjén teljesít. A RAM 4 GB kapacitású, a 32 GB-os belsőmemória pedig microSD memóriakártyával bővíthető.

Snap330

Az Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszerű Elephone Vowney előlapján egy 8 megapixeles kamera található, hátul pedig egy 21 megapixeles felbontású Sony Exmor RS szenzoros kameramodul teljesít szolgálatot. A 192-pontos autofókusz rendszer ideális esetben 0,3 másodperc alatt élességet állít, ezenkívül pedig a realtime HDR, a dupla LED-segédfény és a 4K videófelvevő mellett sem mehetünk el szó nélkül. A dupla SIM-slotos, LTE mobilnetes, ujjlenyomat szenzoros és 4200 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Elephone Vowney szürke és aranyszínű változatban készül. Az opcionálisan Windows 10-zel is rendelhető telefon szállítása októberben kezdődik meg, a kezdőár 299 dollár (82 ezer forint).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik