Élő Mobil

Itt az iPhone 6s és az iPad Pro: élőben közvetítettük az Apple bejelentéseit

Befrissült az Apple Watch szoftvere, bemutatkozott az óriási iPad Pro, ráncfelvarrták az Apple TV-t, és 3D tapizást kaptak az új iPhone-ok.

Szép új színek a csuklón

Aki eddig azért nem vásárolt Apple Watch-ot, mert nem tetszett neki a külseje, most lassan térdelőrajtba ereszkedhet. Jön az arany, rózsaarany kialakítás, az árak nem változnak. Új szíjakat is választhatunk. A friss modellek már több mint egy tucat országban kaphatók, Magyarország viszont nincs az első körben. A Watch OS szeptember 16-tól lesz elérhető.

Egyre több a natív Apple Watch alkalmazás

10 ezer Apple Watch alkalmazás figyel az App Store-on. És még van tovább. Olyan natív appok érkeznek, mint a Facebook Messenger, vagy egy GoPro távvezérlő. Most épp egy Airstrip nevű appot promóznak, ami egy egészségügyi segéd, ami nem csak monitorozza a viselője alapvető életfunkcióit, de vissza is tudjuk nézni a korábbi eseményeket, és akár kapcsolatba léphetünk az orvosainkkal is. Szívesen látnánk ilyesmit itthon is, de most ne menjünk bele a hazai egészségügy helyzetébe.

A nép szereti az almás órát

Cook szerint a vásárlói elégedettség mértéke 97 százalék. Akinek nem tetszik, az ugyanis valószínűleg eleve nem veszi meg.

Tim Cook a színpadon

Az Apple vezére nem sokat szőröz bevezetőkkel, megköszöni az érdeklődést, és máris rátér az Apple Watch-ra.

18:55

Az élő streamen már a konferenciaközpontban megjelent tömeget mutatják. Ha mindenki elhelyezkedett a képernyők előtt (és ha már mindenki elolvasta a bevezetőben linkelt cikket a várakozásokról), íme egy valóban vicces ötlet a Mashable-től: az Apple Bejelentés Ivós Játék. A videóban többek között arra buzdítanak, igyunk minden esetben, ha Tim Cook, vagy valamelyik másik előadó tobzódik a jelzőkben, például azt mondja: “Incredibly”. Vagy mondjuk azt, hogy “Ilyet még soha, senki nem csinált ezelőtt”. Esetleg olyat, hogy “A leg(…)bb, amit valaha készítettek”. A talajrészegség szinte garantálható.

18:51

No, mi már figyelünk, kevesebb mint tíz perc múlva kezdődik a show. Az Apple most élőben is közvetít egyébként, de mi már bekészítettük a popcornt és a sört… mármint pontosabban az élő stream linkjét, a képszerkesztő szoftvert és a jegyzettömböt. Hamarosan kezdünk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik