Mobil

Kiszivárgott: jön a legszínesebb mobil utódja

A Lenovo várhatóan egy hónap múlva fogja leleplezni vadonatúj középkategóriás okostelefonját.

A Lenovo tavaly ősszel mutatta be a nemrégiben általunk is alaposan letesztelt Vibe X2 készüléket, mely rétegelt egyedi külcsínjével a jelenlegi okostelefon piac egyik legszínesebb jelensége. Most pedig érkezőben van a készülék utódja: a Vibe X3 előreláthatólag a szeptember elején Berlinben megrendezendő IFA szakkiállításon debütál majd.

Kiszivárgott információk szerint a Lenovo Vibe X3 előlapját egy kereken 5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles felbontású Full HD érintőkijelző uralja, a motorháztető alatt pedig egy Qualcomm Snapdragon 808-as chipset található. A hatmagos SoC mellett 3 GB RAM, valamint 32 GB flashmemória figyel, ezenkívül pedig microSD memóriakártyás bővítési lehetőséget is kapunk. A főkamera 20 megapixeles felbontású, dupla LED-segédfényes és 4K Ultra HD videók rögzíthetők a segítségével.

Említést érdemel továbbá a villámgyors LTE mobilnet, a dual-band ac Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, a GPS-vevő, a frontoldali sztereó hangszórópár, illetve a hátoldali ujjlenyomat szenzor. Az Android 5.1.1 operációs rendszerű készülék várható ára egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik