Mobil

Hello Bello II, avagy olcsó okostelefont a tömegeknek

Lássuk, hogy pontosan mit tud az LG legújabb, széles tömegeknek szánt mobilja!

Az LG kapcsán az elmúlt hetekben szinte minden a cég aktuális csúcsmobiljáról, a 200 ezer forint magasságában támadó G4-ről szólt, noha Magyarországon relatíve kevesen tudnak ilyen sokat fizeni egy telefonért. Jó hír, hogy a dél-koreai gyártó most egy a G4-nél jelentősen kedvezőbb árú új okostelefont is bejelentett.

A tavaly érkezett LG Bello utódja nemes egyszerűséggel LG Bello II névre hallgat. Az előlapon egy kereken 5 colos képátlójú és mindössze 854×480 képpontos felbontású FWVGA érintőkijelző található, a motorháztető alatt pedig egy négymagos 1,3 GHz-es chipkészlet rejtőzik. A RAM 1 GB kapacitású, a 8 GB-os flashmemória pedig parányi microSD memóriakártyával bővíthető.

 

A 140,8×71,6×9,6 milliméter méretű, illetve 155 gramm tömegű újdonság a legfrissebb Android 5.1.1 operációs rendszert futtatja, és természetesen Wi-Fi, Bluetooth 4.0, valamint GPS-vevő is található benne. A 8 és 5 megapixeles kamerákkal, valamint 2540 mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett LG Bello II fehér, titánszürke és arany színváltozatokban készül. Ebben a hónapban elsőként Latin-Amerikában és Indiában debütál a készülék, majd pedig Európába is meg fog érkezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik