Mobil

Megoldották: így bővíthető microSD-vel a Galaxy S6

Bár gyárilag nem bővíthető az S6 csúcsmobil memóriája, most itt a megoldás a problémára.

A márciusban bejelentett és nem sokkal később piacra dobott Samsung Galaxy S6-ot és edge nevezetű testvérmodelljét sok mindenért lehet szeretni, de amiatt sokaknál kihúzta a gyufát a gyártó, hogy nem tett microSD slotot ezekbe a készülékekbe. Most azonban itt a megoldás a microSD-s bővíthetőségre!

 

Történt ugyanis, hogy az Incipio bejelentett egy olyan új tokot a Galaxy S6 testvérpároshoz, melybe minden további nélkül be lehet csúsztatni akár egy 128 GB kapacitású microSD memóriakártyát is, vagyis a készülék teljes memóriakapacitása adott esetben elérheti akár a 256 GB-ot is.

 

Az Incipio Offgrid nevet kapott újdonságban ezenkívül egy 3700 mAh kapacitású akkumulátor is található, melynek köszönhetően jelentősen kitolható az alaphelyzetben 2550-2600 mAh-s beépített akksis készülékek üzemideje. A tok microUSB portja a Samsung Fast Charging és a Qualcomm Quick Charge 2.0 gyorstöltési megoldásokat egyaránt támogatja, egy apró csúszka révén pedig választhatunk, hogy éppen az extra memóriára vagy az extra akksira van szükségünk – a kettő együtt sajnos nem működhet. A 156,4×75,6×15,2 milliméteres tok ára 89 dollár (25 ezer forint).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik