Mobil

Vadonatúj minőségi fémmobil Kínából

Ez a cég eddig még nem gyártott mobilt, az első ilyen készülékük viszont teljesen korrektre sikeredett.

A Ramos Kína egyik legnépszerűbb tabletgyártója, mely vállalat most mutatta be első okostelefonját, a Mos1-et. A Ramos Mos1 legyártását igen komoly kutatómunka előzte meg, melynek keretein belül a cég munkatársai széles körben felmérték, hogy a felhasználók pontosan milyen formájú és milyen anyagú mobilt szeretnének.

 

Végül ennek jegyében készült el az óvatos lekerekítésekkel operáló Mos1, melynek 6063-as alumínium-magnézium borítása 0,01 milliméteres pontossággal készül a legmodernebb CNC gépek segítségével. A fejlesztők ezenkívül még a gombnyomás által keltett érzetre is odafigyeltek, és egész pontosan 0,3 milliméteres gombutat választottak.

 

Az Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszerű és 6,6 milliméteres vastag okostelefon előlapját egy 5,5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású érintőkijelző uralja, melynek oldalsó kávái mindössze 1,9 milliméter vastagok. A megfelelő számítási teljesítményre a Qualcomm középkategóriás, nyolcmagos 64 bites Snapdragon 615-ös chipsete jelent garanciát, mely 2 GB RAM és 32 GB flashmemória társaságát élvezi.

 

A 13 és 5 megapixeles kamerákkal, valamint 3050 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Ramos Mos1 ára 1999 jüan (92 ezer forint) – a forgalmazás augusztus 10-én kezdődik meg. Érkezik továbbá egy Ramos Mos1 Max nevezetű nagyobb modell is: ebben a phabletben 6 colos kijelző és elképesztő, 6000 mAh kapacitású akkumulátor lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik