Mobil

Íme az LG G4 olcsóbb, Full HD kijelzős kistesója

Ha a G4 túl nagy, illetve túl drága számunkra, akkor a G4 S a nekünk szánt új LG okostelefon.

Az LG tavasszal leplezte le 2015-ös zászlóshajó kategóriás mobiltelefonját, a már általunk is alaposan letesztelt G4-et, melynek nemrégiben G4c néven bukkant fel a szerényebb tudású és egyben persze olcsóbb testvérmodellje, hamarosan pedig érkezik a G4 S, mely a G4c és a G4 közé ékelődik majd be.

 

5,5 colos elképesztő QHD kijelző helyett ezúttal be kell érnünk egy némileg szerényebb 5,2 colos és Full HD felbontású panellel (424 ppi). A motorháztető alatt egy nyolcmagos 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon 615 chipkészlet található, mely 2 GB RAM, illetve 16 GB belsőmemória társaságát élvezi, és természetesen a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség is adott.

 

A nyomógombok nem meglepő módon a hátoldali 8 megapixeles és LED-segédfényes kamera mellett kaptak helyet, a frontkamera révén pedig maximum 5 megapixeles felbontású szelfik készíthetők. Az Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszerű, illetve LG UX 4.0 felhasználói felületű LG G4 S hivatalos bejelentésére várhatóan július 15-én kerül majd sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik