Mobil

Vadonatúj butamobil potom 6,3 millió forintért

A luxustermékeknek mindig alaposan megkérik az árát - íme az újabb bizonyíték.

Az egykoron a Nokia tulajdonában volt Vertu és a luxusautók gyártásával foglalkozó Bentley gyümölcsöző együttműködése a jelek szerint tovább folytatódik: a Vertu immár a második olyan mobiltelefonnal rukkolt elő, mely a Bentley-féle luxus jegyében fogant.

 

Az egész konkrétan a Bentley Mulsanne Speed által ihletett új készülék meglepő módon nem okostelefon, hanem csak egy egyszerű featuephone, vagyis “butamobil”, melynek külsején azonban természetesen csak és kizárólag szuperdrága és nagyon minőségi anyagokat találhatunk. A többek közt karbonszálas elemeket és bőrt is gazdagon felvonultató telefon külcsínjét a tehetős vásárlók teljesen személyre szabhatják, így például választhatnak a különböző színű alapanyagok közül, és akár drágaköveket is pakoltathatnak a készülékre.

A titánból készült Bentley logót felvonultató, Angliában kézimunkával összeszerelt újdonság ára 14500 font, vagyis nem kevesebb mint 6,3 millió forint – a Vertu Signature for Bentley forgalmazása szeptember közepén kezdődik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik