Mobil

Nagy a kapkodás: még idén kijöhet a Galaxy S7?

Egyes források szerint a Galaxy S6 életciklusa a megszokottól eltérően rövidebb lesz egy esztendőnél.

Jól értesült dél-koreai források szerint a Samsung boszorkánykonyhájában már javában folyik a március elején bejelentett, majd pedig áprilisban piacra dobott Galaxy S6 utódjának a fejlesztése. Sőt, ezen források azt is tudni vélik, hogy a Galaxy S7 néven támadó újdonság még az idén meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, így ugyanis a Samsung időben adhat hathatós választ a szeptemberben bejelentendő Apple iPhone 6s-re.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk ahhoz, hogy a Samsung mindig az első negyedévben jelentette be legújabb Galaxy S csúcsmobiljait. Amennyiben a pletykák igazak, akkor a Galaxy S7 nem 2016 első negyedévében, hanem akár már 2015 utolsó negyedévében megérkezhet, és ez esetben az idei lesz az első olyan esztendő, amikor is a vállalat egymás után két Galaxy S csúcsmodellt is bejelent.

Megjegyzendő, hogy az ilyen és ehhez hasonló pletykákat nem árt némi távolságtartással kezelni: nemrégiben arról szóltak a híradások, hogy a Galaxy Note 5 nem ősszel, hanem hónapokkal korábban, még a nyáron bemutatkozik, amit aztán a Samsung gyorsan meg is cáfolt. Az új Galaxy S modell korai érkezésével kapcsolatban egyelőre még nem nyilatkozott a cég.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik