Mobil

Jó hír a kocsmában WiFi-re vadászóknak

Egységes WiFi hálózatot indít az ACE Telecom, amely helyfüggetlenül felismeri felhasználóit, bármelyik kapcsolódó szórakozóhelyen, hotelben, vendéglőben legyenek is.

Ne haragudj, mi a WiFi jelszó? Van egyáltalán használható WiFi-tek? Ja, hogy csak ott a ruhatár és a vécé között működik? Jó, persze, értem, pincehelyiség. Te, ez miért ilyen lassú? Oké, értem, minden vendég ezen postolja épp az ételéről készült fotót. Aha, még hogy internet-kávézó. És a hotelben is vadászni kell az ingyenes elérésre! Mi van itt, kőkorszak?

Sajnos még manapság is elég sok helyen hangzanak el a fentiekhez hasonló kérdések vagy panaszok. A vendéglátóhelyek, szállodák vezeték nélküli internet-elérései helyenként változó minőséggel, egyfajta zsákbamacska jelleggel működnek, ezért kifejezetten jó irány a hazai ACE Telecom újítása.

A WifiZone nevű hálózat gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha valaki egyszer bejelentkezik az alapértelmezésben ingyenesen használható szolgáltatásba, az ezt használó összes vendéglátó-egységben és egyéb publikus helyen azonnal rákapcsolódnak majd a készülékei, és mindenhol ugyanazt a gyors, biztonságos, azonnal elérhető internetet használhatják, mint az első regisztráció helyszínén. endégek számára a WifiZone egy kényelmes, gyors és biztonságos alternatívája a gyakran megbízhatatlan ingyenes wifi hálózatoknak. Kiemelt böngészési élményt nyújt, és biztonsági beállításai révén az adatlopás vagy illetéktelen kapcsolódás kizárt. A védett hálózaton keresztül nyugodtan végezhetnek online fizetést, vagy kapcsolódhatnak céges és privát hálózataikhoz. A kényelmes használat érdekében a felhasználó készüléke megjegyzi a hálózati azonosítót, és a regisztráció után már automatikusan kapcsolódik.

A szolgáltatás standard felhasználása díjmentes, és időben vagy sávszélességben korlátozott, hogy hálózat a tervezett számú felhasználóknak egyszerre is megfelelő minőségű elérést tudjon biztosítani. A korlátozás és reklámok nélküli prémium hozzáféréshez szükséges előfizetés pedig néhány kattintással megvásárolható a captive portálon keresztül. A vendégek fiókja és előfizetése pedig az egységes hálózat valamennyi pontján kényelmesen használható. Nézzük tehát a WifiZone-t a vendégek szemszögéből:

A felhasználóknak tehát egyértelmű előny a minden társult helyen azonnal kapcsolódó, folyamatosan elérhető, minőségi internet. De a helyek üzemeltetőinek is megéri belépni, hiszen egyrészt minőségi ugrást jelent, ha folyamatos, stabil elérést kínálhatnak valamilyen szedett-vedett, saját beállítású, gyenge sávszélességű kapcsolat helyett. Emellett nagy előny, hogy az adott helyen könnyen szabályozható a felhasználók hozzáférése, viszont nem kell bajlódni azzal, hogy ha valaki nem tud csatlakozni, helyben oldjuk meg a problémát, hiszen egységes felületen, akár Facebook fiókkal léphetnek be a felhasználók. Ezen kívül a felhasználókat jobban elérő, akár direkt marketing eszközöket is kínál a helyek működtetőinek. Már több “nagy név” elindította itthon a WifiZone szolgáltatását, többek között a következő helyeken kapcsolódhatunk könnyen a stabil netre: Burger King éttermek, SYMA csarnok, Westend City Center, Lurdy Ház, NH Hotel, Hotel Adina, Park-Inn Sárvár, Uránia Filmszínház, Városligeti Műjégpálya, NU – Bor és Bisztronómia. Végül jöjjön fenti videó az üzemeltetők szemszögéből, a számukra fontos előnyök kiemelésével:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik